- 5 Risultati
prezzo più basso: € 0,90, prezzo più alto: € 63,26, prezzo medio: € 16,03
1
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide - Drummond, Karen E. Brefere, Lisa M.
Ordina
da amazon.co.uk
£ 12,00
(indicativi € 13,93)
Spedizione: € 5,571
OrdinaLink sponsorizzato
Drummond, Karen E. Brefere, Lisa M.:

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide - edizione con copertina flessibile

2009, ISBN: 9780470285473

John Wiley & Sons, Paperback, Auflage: 7th Edition, 216 Seiten, Publiziert: 2009-07-17T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.46 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Low Fat, Diets… Altro …

Costi di spedizione:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.57)
2
Ordina
da Biblio.co.uk
$ 1,20
(indicativi € 1,11)
Spedizione: € 13,881
OrdinaLink sponsorizzato

Lisa M. Brefere, Karen E. Drummond:

Study Guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Seventh Edition - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9780470285473

Wiley. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex library copy… Altro …

Costi di spedizione: EUR 13.88 Discover Books
3
Ordina
da Biblio.co.uk
$ 1,00
(indicativi € 0,93)
Spedizione: € 15,771
OrdinaLink sponsorizzato
Karen E. Drummond, Lisa M. Brefere:
Study Guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals - edizione con copertina flessibile

2009

ISBN: 9780470285473

[ Edition: Seventh ]. Good Condition. [ No Hassle 30 Day Returns ][ Ships Daily ] [ Underlining/Highlighting: NONE ] [ Writing: NONE ] Publisher: Wiley Pub Date: 6/29/2009 Binding: P… Altro …

Costi di spedizione: EUR 15.77 BookHolders
4
Ordina
da alibris.com
$ 0,99
(indicativi € 0,90)
Spedizione: € 3,611
OrdinaLink sponsorizzato
Karen E. Drummond Lisa M. Brefere:
Study Guide to Accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals - edizione con copertina flessibile

2009, ISBN: 9780470285473

Trade paperback, [ No Hassle 30 Day Returns ] [ Edition: Seventh ] Publisher: Wiley Pub Date: 6/29/2009 Binding: Paperback Pages: 216., Used, good, [PU: John Wiley & Sons]

Costi di spedizione: EUR 3.61 Gambrills, MD, BookHolders
5
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edition - Karen E. Drummond (Drexel University ); Lisa M. Brefere (GigaCHEF.com )
Ordina
da Knetbooks.com
€ 63,26
OrdinaLink sponsorizzato
Karen E. Drummond (Drexel University ); Lisa M. Brefere (GigaCHEF.com ):
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edition - nuovo libro

ISBN: 9780470285473

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Study Guide, 7th Edition Paperback New Books, Wiley

new in stock. Costi di spedizione:plus shipping costs., Costi di spedizione aggiuntivi

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide

Updated and revised to address current concerns about nutrition throughout the life cycle, "Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Seventh Edition" successfully covers core nutritional topics such as carbohydrates, vitamins and minerals, and dietary needs from a culinary perspective. Bursting with a full-color design and plenty of photographs and illustrations, Drummond and Brefere link nutritional concepts with healthy cooking techniques and recipes. Each book comes with a nutritional software CD-ROM that enables readers to create recipes, modify recipes, and analyze the nutritional content of recipes. Chefs, restaurateurs, dieticians, and other foodservice professionals will find this book an invaluable reference and guide to meeting the nutritional needs of all their customers.

Informazioni dettagliate del libro - Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals: Study Guide


EAN (ISBN-13): 9780470285473
ISBN (ISBN-10): 0470285478
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2009
Editore: John Wiley & Sons
210 Pagine
Peso: 0,440 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2009-08-30T21:29:59+02:00 (Zurich)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2023-08-28T13:52:10+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 0470285478

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
0-470-28547-8, 978-0-470-28547-3
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : drummond, eich


< Per archiviare...