- 5 Risultati
prezzo più basso: € 83,76, prezzo più alto: € 262,99, prezzo medio: € 192,61
1
Bakery Products: Science and Technology - Nip, Wai-Kit / Hui, Y. H. / Corke, Harold
Ordina
da BetterWorldBooks.com
$ 95,09
(indicativi € 83,76)
OrdinaLink sponsorizzato
Nip, Wai-Kit / Hui, Y. H. / Corke, Harold:

Bakery Products: Science and Technology - libri usati

ISBN: 9780813801872

While thousands of books on baking are in print aimed at food service operators, culinary art instruction, and consumers, relatively few professional publications exist that cover the sci… Altro …

  - Costi di spedizione:zzgl. Versandkosten., Costi di spedizione aggiuntivi
2
Bakery Products Science and Technology - Wai-Kit Nip
Ordina
da Thalia.de
€ 262,99
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato

Wai-Kit Nip:

Bakery Products Science and Technology - nuovo libro

ISBN: 9780813801872

In ´´Bakery Products: Science and Technology,´´ nearly 50 professionals from industry, government, and academia contribute their perspectives on the state of baking today. The latest scie… Altro …

  - No. 10067020. Costi di spedizione:, Lieferbar in 1 - 2 Wochen, DE. (EUR 0.00)
3
Bakery Products - Y. H. Hui
Ordina
da BookDepository.com
€ 165,60
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Y. H. Hui:
Bakery Products - copertina rigida, flessible

ISBN: 9780813801872

Hardback, [PU: Iowa State University Press], While thousands of books on baking are in print aimed at food service operators, culinary art instruction, and consumers, relatively few profe… Altro …

  - Costi di spedizione:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
4
Bakery Products: Science and Technology
Ordina
da awesomebooks.com
£ 205,96
(indicativi € 231,10)
Spedizione: € 3,361
OrdinaLink sponsorizzato
Bakery Products: Science and Technology - nuovo libro

ISBN: 9780813801872

While thousands of books on baking are in print aimed at food service operators, culinary art instruction, and consumers, relatively few professional publications exist that cover the sci… Altro …

No. 9780813801872. Costi di spedizione:20, (EUR 3.36)
5
Bakery Products - Y. H. Hui (author), Harold Corke (author), Ingrid De Leyn (author), Wai–Kit Nip (author), Nanna A. Cross (author)
Ordina
da Blackwells.co.uk
£ 196,70
(indicativi € 219,59)
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Y. H. Hui (author), Harold Corke (author), Ingrid De Leyn (author), Wai–Kit Nip (author), Nanna A. Cross (author):
Bakery Products - copertina rigida, flessible

ISBN: 9780813801872

hardback, [PU: Iowa State University Press]

  - in stock. Costi di spedizione:Usually dispatched within 7 days. (EUR 0.00) Blackwells.co.uk

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Bakery Products: Science and Technology

In "Bakery Products: Science and Technology," nearly 50 professionals from industry, government, and academia contribute their perspectives on the state of baking today. The latest scientific developments, technological processes, and engineering principles are described as they relate to the essentials of baking. Coverage includes: raw materials and ingredients, from wheat flours to sweeteners, yeast, and functional additives; the principles of baking, such as mixing processes, doughmaking, and fermentation; and manufacturing considerations for bread and other bakery products, including quality control and enzymes. Discussion of special bakery products is extensive, ranging from manufacture of cakes, cookies, muffins, bagels, and pretzels to dietetic bakery products, gluten-free cereal-based products, and specialty bakery items from around the world, including Italian bakery foods.

Informazioni dettagliate del libro - Bakery Products: Science and Technology


EAN (ISBN-13): 9780813801872
ISBN (ISBN-10): 0813801877
Copertina rigida
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2006
Editore: BLACKWELL PUB PROFESSIONAL
592 Pagine
Peso: 1,383 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2007-04-05T12:53:37+02:00 (Zurich)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2020-06-10T09:35:22+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780813801872

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
0-8138-0187-7, 978-0-8138-0187-2
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : ingrid frödert, kit, hui, leyn
Titolo del libro: science and technology, technology products science bakery 2014


Altri libri che potrebbero essere simili a questo:

Ultimo libro simile:
9780470277553 Bakery Products Science and Technology


< Per archiviare...