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How to slice an onion : cooking basics and beyond : hundreds of tips,... - Häschen-Crumpacker
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Häschen-Crumpacker:

How to slice an onion : cooking basics and beyond : hundreds of tips,... - livre d'occasion

2009, ISBN: 9780312537180

Feine Leinenkopie in ebenso feinem dw, jetzt mit Mylar-Hülle. Besonders und überraschend gut erhalten; straff, hell, sauber und besonders scharfkantig.; 8vo 8" - 9" hoch; 303 Seiten; Besc… Plus…

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Bunny Crumpacker:

How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - edition reliée, livre de poche

ISBN: 9780312537180

Thomas Dunne Books. Hardcover. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex… Plus…

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How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - Première édition

2009

ISBN: 9780312537180

Edition reliée

Thomas Dunne Books, Hardcover, Auflage: 1st, 320 Seiten, Publiziert: 2009-09-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.45 kg, Verkaufsrang: 3843836, Cooking Methods, Cookbooks, Food & Wine, Su… Plus…

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How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - Première édition

2009, ISBN: 9780312537180

Edition reliée

Thomas Dunne Books, Hardcover, Auflage: 1st, 320 Seiten, Publiziert: 2009-09-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.45 kg, Verkaufsrang: 3843836, Cooking Methods, Cookbooks, Food & Wine, Su… Plus…

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Crumpacker, Bunny:
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond; Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - edition reliée, livre de poche

2009, ISBN: 0312537182

[EAN: 9780312537180], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Thomas Dunne Books], May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less, Books

NOT NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 13.33 ThriftBooks-Atlanta, AUSTELL, GA, U.S.A. [54239244] [Rating: 5 (von 5)]

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

From the author of "The Sex Life of Food" comes an entertaining collection ofcooking basics, food facts, recipes, and folklore.

Informations détaillées sur le livre - How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore


EAN (ISBN-13): 9780312537180
ISBN (ISBN-10): 0312537182
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2009
Editeur: Thomas Dunne Books
303 Pages
Poids: 0,426 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2009-07-06T11:34:58+02:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-05-05T15:18:23+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 0312537182

ISBN - Autres types d'écriture:
0-312-53718-2, 978-0-312-53718-0
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: mara, bunny crumpacker
Titre du livre: cooking basics, cooking basic, food and cooking, cooking for you alone, folklore


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