2007, ISBN: 9780834216792
[ED: Hardcover], [PU: Springer, Berlin], Scholars of different schools have extensively analyzed world systems as networks of communication under the fashionable heading 'globalization.' … Plus…
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1994, ISBN: 0834216795
1994 Gebundene Ausgabe Chemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]
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ISBN: 9780834216792
Hardback, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.], Food & Beverage Technology
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1994, ISBN: 9780834216792
Hardcover, Buch, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.]
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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
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Informations détaillées sur le livre - Measurement of Food Preferences
EAN (ISBN-13): 9780834216792
ISBN (ISBN-10): 0834216795
Version reliée
Date de parution: 1994
Editeur: Springer-Verlag GmbH
324 Pages
Poids: 0,620 kg
Langue: eng/Englisch
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ISBN/EAN: 0834216795
ISBN - Autres types d'écriture:
0-8342-1679-5, 978-0-8342-1679-2
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: macfie, thomson, thoms, halliday
Titre du livre: preferences, measurement, pref, food, measure measure
Données de l'éditeur
Auteur: H.J.H. MacFie; D.M.H. Thomson
Titre: Measurement of Food Preferences
Editeur: Springer; Springer US
302 Pages
Date de parution: 1994-10-31
New York; NY; US
Poids: 1,400 kg
Langue: Anglais
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
POD
XII, 302 p.
BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Food Science
A Measurement Scheme For Developing Institutional Products. Appropriateness as a Measure of the Cognitive-Contextual Aspects of Food Acceptance. The Repertory Grid Approach. Focus Group Interviewing. Product Optimization: Approaches and Applications. Preference Mapping in Practice. An Individualized Psychological Approach to Measuring Influences of Consumer Preferences. Modeling Food Choice. Nutritional Influences on Mood and Cognitive Performance: Their Measurement and Relevance to Food Acceptance. Consumer Expectations and Their Role in Food Acceptance. References. Index.Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
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