- 5 Résultats
prix le plus bas: € 3,94, prix le plus élevé: € 159,50, prix moyen: € 59,01
1
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - Terry E. Acree, Roy Teranishi
Commander
sur amazon.com
$ 4,39
(environ € 3,94)
CommanderLien sponsorisé
Terry E. Acree, Roy Teranishi:

Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - edition reliée, livre de poche

ISBN: 0841225168

[SR: 3820010], Hardcover, [EAN: 9780841225169], American Chemical Society, American Chemical Society, Book, [PU: American Chemical Society], American Chemical Society, Describes the use a… Plus…

  - Gebraucht Frais d'envoiUsually ships in 1-2 business days, Livraison non-comprise anybookltduk
2
Commander
sur ZVAB.com
US$ 54,95
(environ € 38,49)
Envoi: € 26,001
CommanderLien sponsorisé

Acree and Teranishi:

Flavor Science : Sensible Principles and Techniques - edition reliée, livre de poche

1993, ISBN: 0841225168

0841225168 Very Good Ex-Library Condition, Coers: flavor research; bioassays for flavor, sweetness, antagonists, chemesthesis, biotechnology in the flavor industry, quantitative and senso… Plus…

  - Frais d'envoi EUR 26.00 Mountainview Books
3
Flavor Science: Sensible Principles & Techniques: Sensible Principles and Techniques (Acs Professional Reference Books) - Acree, Terry E. Acree, Roy Teranishi
Commander
sur Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 62,62
Envoi: € 0,001
CommanderLien sponsorisé
Acree, Terry E. Acree, Roy Teranishi:
Flavor Science: Sensible Principles & Techniques: Sensible Principles and Techniques (Acs Professional Reference Books) - edition reliée, livre de poche

ISBN: 0841225168

[SR: 1664969], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9780841225169], American Chemical Society, American Chemical Society, Book, [PU: American Chemical Society], American Chemical Society, 56522011, L… Plus…

  - , Neuware Frais d'envoiVersandkostenfrei innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Gewöhnlich versandfertig in 2 bis 4 Wochen (EUR 0.00) Amazon.de
4
Commander
sur Biblio.com
$ 34,00
(environ € 30,50)
Envoi: € 23,321
CommanderLien sponsorisé
Acree, Terry E. and Roy Teranishi, eds:
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques (ACS Professional Reference Book) - edition reliée, livre de poche

1993, ISBN: 9780841225169

Washington, D.C: American Chemical Society, 1993. First Edition. Hardcover. Good. A perfectly serviceable reference copy; nothing fancy, but complete and sturdy. Ex-library copy with us… Plus…

  - Frais d'envoi EUR 23.32 Blue Jacket Books
5
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques
Commander
sur Indigo.ca
(environ € 159,50)
CommanderLien sponsorisé
Flavor Science: Sensible Principles and Techniques - nouveau livre

ISBN: 9780841225169

Describes the use and importance of bioassays in the study of flavor chemistry. Examines how precursors and characteristic odor compounds are formed and released. Describes sophisticated … Plus…

Frais d'envoiLivraison non-comprise

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Flavor Science : Sensible Principles and Techniques

Describes the use and importance of bioassays in the study of flavor chemistry. Examines how precursors and characteristic odor compounds are formed and released. Describes sophisticated instrumentation routinely used to obtain information quickly from small samples. Discusses biotechnology in the flavor industry. Of interest to professionals both inside and outside the field of flavor research. Based on a successful American Chemical Society workshop.

Informations détaillées sur le livre - Flavor Science : Sensible Principles and Techniques


EAN (ISBN-13): 9780841225169
ISBN (ISBN-10): 0841225168
Version reliée
Date de parution: 1993
Editeur: OUP

Livre dans la base de données depuis 2007-07-03T15:59:34+02:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2016-11-07T00:49:52+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 0841225168

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8412-2516-8, 978-0-8412-2516-9
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: terry roy, teranishi


< pour archiver...