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Eekhof-Stork, N.; Bailey, A. (ed.):

World Atlas of Cheese - Livres de poche

2017, ISBN: 9780846701330

Edition reliée

Lucis Publishing Company. Paperback. VERY GOOD. Light rubbing wear to cover, spine and page edges. Very minimal writing or notations in margins not affecting the text. Possible clean ex… Plus…

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Eekhof-Stork, N.; Bailey, A. (ed.):

World Atlas of Cheese - edition reliée, livre de poche

1976, ISBN: 0846701332

[EAN: 9780846701330], Gebraucht, [SC: 6.58], [PU: Paddington Press], FOOD SCIENCE, Jacket, This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book ha… Plus…

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World Atlas of Cheese - Eekhof-Stork, N.; Bailey, A. (ed.)
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Eekhof-Stork, N.; Bailey, A. (ed.):
World Atlas of Cheese - edition reliée, livre de poche

1976

ISBN: 0846701332

[EAN: 9780846701330], Gebraucht, [PU: Paddington Press], FOOD SCIENCE, Jacket, This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback c… Plus…

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Der Weltatlas des Käses von Adrian Bailey, Nancy Eekhof-Storch 1976
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Der Weltatlas des Käses von Adrian Bailey, Nancy Eekhof-Storch 1976 - livre d'occasion

1976, ISBN: 0846701332

Author(s): Adrian Bailey, Nancy Eekhof-Stork. Title: The World Atlas Of Cheese. Year: 1976. References within the "Details" are likely to be incorrect. Good, Festpreisangebot, [LT: FixedP… Plus…

94.7. Frais d'envoiVersand berechnet nach Käuferstandort, 921** San Diego. (EUR 61.02) discoverymerchant
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Eekhof-Stork, Nancy:
The World Atlas of Cheese - edition reliée, livre de poche

1976, ISBN: 0846701332

[EAN: 9780846701330], Neubuch, [PU: Paddington Press], New. Fast Shipping and good customer service, Books

NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 26.25 GoldenWavesOfBooks, Fayetteville, TX, U.S.A. [72982182] [Rating: 5 (von 5)]

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
World Atlas of Cheese

"This book looks at cheese basics (the difference between soft, semi-hard and hard, for instance) and How Cheese Comes To Be before taking us on a world tour of different cheeses and cheesemaking methods... "

Informations détaillées sur le livre - World Atlas of Cheese


EAN (ISBN-13): 9780846701330
ISBN (ISBN-10): 0846701332
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 1976
Editeur: Imprint unknown

Livre dans la base de données depuis 2007-10-23T19:53:13+02:00 (Zurich)
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ISBN/EAN: 0846701332

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8467-0133-2, 978-0-8467-0133-0
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: bailey, stork, störk, eekhof, language
Titre du livre: the world atlas, what cheese


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