- 5 Résultats
prix le plus bas: € 8,56, prix le plus élevé: € 38,32, prix moyen: € 24,36
1
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - Psilakis, Michael; Foreword by Barbara Kafka
Commander
sur AbeBooks.de
CHF 19,50
(environ € 19,88)
Envoi: € 24,341
CommanderLien sponsorisé
Psilakis, Michael; Foreword by Barbara Kafka:

How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - exemplaire signée

2009, ISBN: 0316041211

Edition reliée, Première édition

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Little, Brown and Company], Jacket, A clean and pristine copy, with no signs of use. The excellent jacket is protected by a mylar Brod… Plus…

NOT NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 24.34 Autumn Leaves, Allentown, PA, U.S.A. [554689] [Rating: 4 (von 5)]
2
Commander
sur alibris.co.uk
CHF 37,60
(environ € 38,32)
CommanderLien sponsorisé

Psilakis, Michael; Foreword By Barbara Kafka:

How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - exemplaire signée

2009, ISBN: 9780316041218

Edition reliée, Première édition

Hardcover, 0316041211., Fine in Fine dust jacket, [ED: 1], A clean and pristine copy, with no signs of use. The excellent jacket is protected by a mylar Brodart cover. There is an inscrip… Plus…

Frais d'envoiLivraison non-comprise Allentown, PA, Autumn Leaves
3
Commander
sur AbeBooks.de
CHF 8,36
(environ € 8,56)
Envoi: € 40,551
CommanderLien sponsorisé
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - exemplaire signée

2009

ISBN: 0316041211

Edition reliée

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Little, Brown and Company], Jacket, New York, 2009; signed by author on free front end paper; illustrated cloth covered boards; m… Plus…

NOT NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 40.55 A Squared Books (Don Dewhirst), South Lyon, MI, U.S.A. [308795] [Rating: 5 (von 5)]
4
Commander
sur AbeBooks.de
CHF 22,33
(environ € 22,87)
Envoi: € 28,211
CommanderLien sponsorisé
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - exemplaire signée

2009, ISBN: 0316041211

Edition reliée

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, wie neu, [PU: Little, Brown and Company], Inscribed by author. Hardcover and dust jacket. Good binding and cover. Clean, unmarked pages. Ships daily., Books

NOT NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 28.21 Sequitur Books, Boonsboro, MD, U.S.A. [53436069] [Rating: 5 (von 5)]
5
Commander
sur alibris.co.uk
CHF 31,55
(environ € 32,16)
CommanderLien sponsorisé
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - exemplaire signée

2009, ISBN: 9780316041218

Edition reliée

Hardcover, Like New, signed by author, Inscribed by author. Hardcover and dust jacket. Good binding and cover. Clean, unmarked pages. Ships daily., [PU: Little, Brown and Company]

Frais d'envoiLivraison non-comprise Boonsboro, MD, Sequitur Books

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking

Filled with heartfelt stories from Psilakis's childhood, "How to Roast a Lamb" provides a personal and irresistible introduction to the vibrant cooking of one of today's hottest culinary stars and offers an intimate celebration of contemporary Greek cuisine.

Informations détaillées sur le livre - How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking


EAN (ISBN-13): 9780316041218
ISBN (ISBN-10): 0316041211
Version reliée
Date de parution: 2009
Editeur: Little, Brown and Company
288 Pages
Poids: 1,338 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2009-02-05T12:04:15+01:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2024-03-29T20:52:47+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780316041218

ISBN - Autres types d'écriture:
0-316-04121-1, 978-0-316-04121-8
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: kafka, psilaki, shapiro, binns, ellen ellen, hamilton, michael psilakis, michael brown
Titre du livre: classic cooking, how roast lamb, cooking for you alone, greek cooking


Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:

Dernier livre similaire:
9780316071734 How to Roast a Lamb (Michael Psilakis)


< pour archiver...