Français
Suisse
s'inscrire
Conseils d'fr.eurobuch.ch
Livres similaires
Outils de recherche
Livre conseillé
Actualités
Publicité
Annonce payée
FILTRE
- 0 Résultats
prix le plus bas: 28,57 €, prix le plus élevé: 41,00 €, prix moyen: 33,96 €
Tuscany - Mary Consonni
Livre non disponible
(*)
Mary Consonni:
Tuscany - edition reliée, livre de poche

2011, ISBN: 9780714860787

ID: 9780714860787

Featuring more than 50 simple, authentic recipes, Tuscany is a culinary journey exploring local food traditions, producers, world-class wines, including Chianti, and ingredients such as truffles, artisan salami, and lardo di Colonnata (a type of preserved pork fat). Beyond the rural landscape studded with cypress trees, gently rolling hills and traditional farmhouses that everybody knows, Tuscany is renowned for a remarkable culinary tradition that still exists to this day. Over 150 specially commissioned colour photographs reveal a side of the region and its food that many tourists never experience, providing a unique visual journey around one of the world's best food regions. The book is organized by province, with the recipes integrated throughout the book to reveal their true origins. Authentic favourites include Pappardelle all'Anatra (Pappardelle with Duck), Pappa col Pomodoro (Tomato and Bread Soup) and Castagnaccio alla Pistoiese (Pistoia Chestnut Cake), and every recipe is accompanied with easy-to-follow instructions, whether for a kitchen novice or a seasoned chef. Books Mary Consonni|Hardback|Phaidon Press Ltd|12/03/2011, Phaidon Press Ltd

Nouveaux livres Waterstones.com
Nr. Frais d'envoi, , zzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Tuscany - Mario Matassa
Livre non disponible
(*)
Mario Matassa:
Tuscany - nouveau livre

1, ISBN: 9780714860787

[ED: Buch], [PU: Phaidon Verlag GmbH], Neuware - A unique cookbook containing 50 recipes from the tables of Tuscany, the finest gastronomic region of Italy and birthplace of most Italian cuisine as we know it today. -, DE, [SC: 18.00], Neuware, gewerbliches Angebot, 282x192x35 mm, 271, [GW: 1361g], offene Rechnung (Vorkasse vorbehalten), Selbstabholung und Barzahlung, PayPal, Banküberweisung, Internationaler Versand

Nouveaux livres Booklooker.de
Sparbuchladen
Frais d'envoiVersand in die Schweiz. (EUR 18.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Tuscany - Mario Matassa
Livre non disponible
(*)
Mario Matassa:
Tuscany - nouveau livre

1, ISBN: 9780714860787

[ED: Buch], [PU: Phaidon Verlag GmbH], Neuware - A unique cookbook containing 50 recipes from the tables of Tuscany, the finest gastronomic region of Italy and birthplace of most Italian cuisine as we know it today., DE, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot, 282x192x35 mm, 271, [GW: 1361g], offene Rechnung (Vorkasse vorbehalten), PayPal, Banküberweisung, International shipping

Nouveaux livres Booklooker.de
Buchhandlung - Bides GbR
Frais d'envoiFree shipping. (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Tuscany
Livre non disponible
(*)
Tuscany - edition reliée, livre de poche

2011, ISBN: 0714860786

ID: 10191525578

[EAN: 9780714860787], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Phaidon Press 2011-03-30], 0714860786

livre d'occasion Abebooks.de
Lost Books, AUSTIN, TX, U.S.A. [1385712] [Rating: 4 (von 5)]
NOT NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 22.76
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Tuscany - Kitchen, The Silver Spoon
Livre non disponible
(*)
Kitchen, The Silver Spoon:
Tuscany - edition reliée, livre de poche

ISBN: 0714860786

ID: 22885485148

[EAN: 9780714860787], Neubuch, [PU: Phaidon Press], 0714860786

Nouveaux livres Abebooks.de
Qwestbooks COM LLC, Bensalem, PA, U.S.A. [52241549] [Rating: 5 (von 5)]
NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 3.46
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.

Détails sur le livre
Tuscany
Auteur:
Titre:
ISBN:

Featuring more than 50 simple, authentic recipes, Tuscany is a culinary journey exploring local food traditions, producers, world-class wines, including Chianti, and ingredients such as truffles, artisan salami, and lardo di Colonnata (a type of preserved pork fat). Beyond the rural landscape studded with cypress trees, gently rolling hills and traditional farmhouses that everybody knows, Tuscany is renowned for a remarkable culinary tradition that still exists to this day. Over 150 specially commissioned colour photographs reveal a side of the region and its food that many tourists never experience, providing a unique visual journey around one of the world's best food regions. The book is organized by province, with the recipes integrated throughout the book to reveal their true origins. Authentic favourites include Pappardelle all'Anatra (Pappardelle with Duck) and Pappa col Pomodoro (Tomato and Bread Soup), and every recipe is accompanied with easy-to-follow instructions.

Informations détaillées sur le livre - Tuscany


EAN (ISBN-13): 9780714860787
ISBN (ISBN-10): 0714860786
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2011
Editeur: Phaidon Verlag GmbH
272 Pages
Poids: 1,361 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 15.04.2009 21:30:17
Livre trouvé récemment le 06.07.2018 11:46:29
ISBN/EAN: 9780714860787

ISBN - Autres types d'écriture:
0-7148-6078-6, 978-0-7148-6078-7


< pour archiver...
Livres en relation