Kristallisation in Lebensmitteln (Food Engineering Serie) von Richard W. Hartel - edition reliée, livre de poche
ISBN: 9780834216341
Crystallization in Foods is a valuable resource for food engineers and other scientists working with crystallization in foods, particularly in the dairy, confectionery, frozen foods, and … Plus…
ebay.de loveourprices2 98.5, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Frais d'envoiVersand zum Fixpreis, [SHT: Expressversand], GL3 *** Gloucester, [TO: Großbritannien, Antigua und Barbuda, Österreich, Belgien, Bulgarien, Republik Kroatien, Zypern, Tschechische Republik, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Deutschland, Griechenland, Ungarn, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Schweden, Australien, USA, Bahrain, Kanada, Brasilien, Japan, Neuseeland, China, Israel, Hongkong, Norwegen, Indonesien, Malaysia, Mexiko, Singapur, Südkorea, Schweiz, Taiwan, Thailand, Bangladesch, Belize, Bermuda, Bolivien, Barbados, Brunei Darussalam, Kaiman-Inseln, Dominica, Ecuador, Ägypten, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Grenada, Französisch-Guayana, Island, Jersey, Jordanien, Kambodscha, St. Kitts und Nevis, St. Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Macau, Monaco, Malediven, Montserrat, Martinique, Nicaragua, Oman, Pakistan, Peru, Paraguay, Réunion, Turks- und Caicosinseln, Aruba, Saudi-Arabi. (EUR 36.81) Details... |
2001, ISBN: 0834216345
[EAN: 9780834216341], Neubuch, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S., United States], Language: English. Brand new Book. In the food industry, controlling crystallization is a key factor in qua… Plus…
AbeBooks.de Book Depository hard to find, London, United Kingdom [63688905] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 6.81 Details... |
2001, ISBN: 0834216345
[EAN: 9780834216341], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer US], LEBENSMITTEL; CON_9006, Druck auf Anfrage Neuware - Printed after ordering - In the food industry, controlling crystallization… Plus…
ZVAB.com AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Frais d'envoiVersandkostenfrei. (EUR 0.00) Details... |
2001, ISBN: 9780834216341
Springer, Hardcover, Auflage: 2001, 336 Seiten, Publiziert: 2001-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.43 kg, Preserving Food, Food & Drink, Subjects, Books, Chemistry, Science, Nature … Plus…
amazon.co.uk Book Depository Frais d'envoiUsually dispatched within 6 to 10 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.83) Details... |
2001, ISBN: 9780834216341
Springer, Hardcover, Auflage: 2001, 336 Seiten, Publiziert: 2001-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.43 kg, Preserving Food, Food & Drink, Subjects, Books, Chemistry, Science, Nature … Plus…
amazon.co.uk Frais d'envoiDie angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.83) Details... |
Kristallisation in Lebensmitteln (Food Engineering Serie) von Richard W. Hartel - edition reliée, livre de poche
ISBN: 9780834216341
Crystallization in Foods is a valuable resource for food engineers and other scientists working with crystallization in foods, particularly in the dairy, confectionery, frozen foods, and … Plus…
2001, ISBN: 0834216345
[EAN: 9780834216341], Neubuch, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S., United States], Language: English. Brand new Book. In the food industry, controlling crystallization is a key factor in qua… Plus…
2001
ISBN: 0834216345
[EAN: 9780834216341], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer US], LEBENSMITTEL; CON_9006, Druck auf Anfrage Neuware - Printed after ordering - In the food industry, controlling crystallization… Plus…
2001, ISBN: 9780834216341
Springer, Hardcover, Auflage: 2001, 336 Seiten, Publiziert: 2001-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.43 kg, Preserving Food, Food & Drink, Subjects, Books, Chemistry, Science, Nature … Plus…
2001, ISBN: 9780834216341
Springer, Hardcover, Auflage: 2001, 336 Seiten, Publiziert: 2001-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.43 kg, Preserving Food, Food & Drink, Subjects, Books, Chemistry, Science, Nature … Plus…
Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
Auteur: | |
Titre: | |
ISBN: |
Informations détaillées sur le livre - Crystallization in Foods (Food Engineering Series)
EAN (ISBN-13): 9780834216341
ISBN (ISBN-10): 0834216345
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2002
Editeur: Springer
336 Pages
Poids: 0,666 kg
Langue: eng/Englisch
Livre dans la base de données depuis 2007-06-03T21:50:30+02:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-03-30T19:44:11+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780834216341
ISBN - Autres types d'écriture:
0-8342-1634-5, 978-0-8342-1634-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: härtel, barbosa, hartel richard
Titre du livre: engineering food, foods, aspen
Données de l'éditeur
Auteur: Richard W Hartel
Titre: Food Engineering Series; Crystallization in Foods
Editeur: Springer; Springer US
326 Pages
Date de parution: 2001-03-31
New York; NY; US
Langue: Anglais
246,09 € (DE)
252,99 € (AT)
271,50 CHF (CH)
Available
X, 326 p.
BB; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; CON_9006; Food Science; BC
< pour archiver...