- 5 Résultats
prix le plus bas: € 164,61, prix le plus élevé: € 236,41, prix moyen: € 199,93
1
Kristallisation in Lebensmitteln (Food Engineering Serie) von Richard W. Hartel - Richard W Hartel
Commander
sur ebay.de
€ 236,41
Envoi: € 36,811
CommanderLien sponsorisé
Richard W Hartel:

Kristallisation in Lebensmitteln (Food Engineering Serie) von Richard W. Hartel - edition reliée, livre de poche

ISBN: 9780834216341

Crystallization in Foods is a valuable resource for food engineers and other scientists working with crystallization in foods, particularly in the dairy, confectionery, frozen foods, and … Plus…

98.5, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Frais d'envoiVersand zum Fixpreis, [SHT: Expressversand], GL3 *** Gloucester, [TO: Großbritannien, Antigua und Barbuda, Österreich, Belgien, Bulgarien, Republik Kroatien, Zypern, Tschechische Republik, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Deutschland, Griechenland, Ungarn, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Schweden, Australien, USA, Bahrain, Kanada, Brasilien, Japan, Neuseeland, China, Israel, Hongkong, Norwegen, Indonesien, Malaysia, Mexiko, Singapur, Südkorea, Schweiz, Taiwan, Thailand, Bangladesch, Belize, Bermuda, Bolivien, Barbados, Brunei Darussalam, Kaiman-Inseln, Dominica, Ecuador, Ägypten, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Grenada, Französisch-Guayana, Island, Jersey, Jordanien, Kambodscha, St. Kitts und Nevis, St. Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Macau, Monaco, Malediven, Montserrat, Martinique, Nicaragua, Oman, Pakistan, Peru, Paraguay, Réunion, Turks- und Caicosinseln, Aruba, Saudi-Arabi. (EUR 36.81) loveourprices2
2
Commander
sur AbeBooks.de
€ 194,17
Envoi: € 6,811
CommanderLien sponsorisé

Richard W Hartel:

Crystallization in Foods (Hardback) - edition reliée, livre de poche

2001, ISBN: 0834216345

[EAN: 9780834216341], Neubuch, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S., United States], Language: English. Brand new Book. In the food industry, controlling crystallization is a key factor in qua… Plus…

NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 6.81 Book Depository hard to find, London, United Kingdom [63688905] [Rating: 5 (von 5)]
3
Crystallization in Foods - Richard W Hartel
Commander
sur ZVAB.com
€ 233,04
Envoi: € 0,001
CommanderLien sponsorisé
Richard W Hartel:
Crystallization in Foods - edition reliée, livre de poche

2001

ISBN: 0834216345

[EAN: 9780834216341], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer US], LEBENSMITTEL; CON_9006, Druck auf Anfrage Neuware - Printed after ordering - In the food industry, controlling crystallization… Plus…

NEW BOOK. Frais d'envoiVersandkostenfrei. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)]
4
Crystallization in Foods (Food Engineering Series) - Hartel, Richard W
Commander
sur amazon.co.uk
£ 141,22
(environ € 171,41)
Envoi: € 5,831
CommanderLien sponsorisé
Hartel, Richard W:
Crystallization in Foods (Food Engineering Series) - edition reliée, livre de poche

2001, ISBN: 9780834216341

Springer, Hardcover, Auflage: 2001, 336 Seiten, Publiziert: 2001-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.43 kg, Preserving Food, Food & Drink, Subjects, Books, Chemistry, Science, Nature … Plus…

Frais d'envoiUsually dispatched within 6 to 10 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.83) Book Depository
5
Crystallization in Foods (Food Engineering Series) - Hartel, Richard W
Commander
sur amazon.co.uk
£ 135,62
(environ € 164,61)
Envoi: € 5,831
CommanderLien sponsorisé
Hartel, Richard W:
Crystallization in Foods (Food Engineering Series) - edition reliée, livre de poche

2001, ISBN: 9780834216341

Springer, Hardcover, Auflage: 2001, 336 Seiten, Publiziert: 2001-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.43 kg, Preserving Food, Food & Drink, Subjects, Books, Chemistry, Science, Nature … Plus…

Frais d'envoiDie angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.83)

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Crystallization in Foods (Food Engineering Series)

In the food industry, controlling crystallization is a key factor in quality as it relates to texture, with some foods requiring the promotion of crystallization and others its prevention. In the first publication to focus specifically on this process as it applies to food, Crystallization in Foods covers fundamental principles in ice, sugar, and lipid crystallization, and their applications. Drawing on examples throughout of the practical use and impact of crystallization on food structure, texture, and quality; and enhanced with numerous equations and illustrations, Crystallization in Foods is a valuable resource for food engineers and other scientists working with crystallization in foods, particularly in the dairy, confectionery, frozen foods, and baked goods industries. In addition, this book may be of interest to scientists and other professionals in the personal care and cosmetics industry, which shares some of the same quality and texture concerns as the food industry.

Informations détaillées sur le livre - Crystallization in Foods (Food Engineering Series)


EAN (ISBN-13): 9780834216341
ISBN (ISBN-10): 0834216345
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2002
Editeur: Springer
336 Pages
Poids: 0,666 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2007-06-03T21:50:30+02:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-03-30T19:44:11+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780834216341

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8342-1634-5, 978-0-8342-1634-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: härtel, barbosa, hartel richard
Titre du livre: engineering food, foods, aspen


Données de l'éditeur

Auteur: Richard W Hartel
Titre: Food Engineering Series; Crystallization in Foods
Editeur: Springer; Springer US
326 Pages
Date de parution: 2001-03-31
New York; NY; US
Langue: Anglais
246,09 € (DE)
252,99 € (AT)
271,50 CHF (CH)
Available
X, 326 p.

BB; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; CON_9006; Food Science; BC


< pour archiver...