ISBN: 9780834216723
An Aspen Food Engineering Series Book. This new reference work in the Food Engineering Series covers basic and new information and issues, and new and refined existing technologies in the… Plus…
Springer.com Nr. 978-0-8342-1672-3. Frais d'envoiWorldwide free shipping, , DE. (EUR 0.00) Details... |
Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Food Engineering Series) - edition reliée, livre de poche
2000, ISBN: 9780834216723
Springer, Hardcover, Auflage: 2000, 376 Seiten, Publiziert: 2000-06-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.07 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Preserving Food, Food & Drink,… Plus…
amazon.co.uk DZK BOOKS EU Frais d'envoiUsually dispatched within 2 to 3 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.57) Details... |
ISBN: 9780834216723
Softcover. Brand New. International Edition - ISBN number and front cover may be different, but CONTENTS are same as the US edition. We ship fast via USPS/FedEx/DHL/Aram… Plus…
Biblio.co.uk |
Minimally Processed Fruits and Vegetables (Food Engineering Series) - edition reliée, livre de poche
2000, ISBN: 9780834216723
Springer, Hardcover, Auflage: 2000, 376 Seiten, Publiziert: 2000-06-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.07 kg, Textbook Rental ASINs, Specialty Stores, Books, Canning & Preserving, Cookb… Plus…
amazon.com booksandlibros Frais d'envoiIn Stock. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 15.49) Details... |
2000, ISBN: 9780834216723
[PU: Springer US], Neubindung, Buchschnitt leicht verkürzt, Auflage 2000 3034356/12, DE, [SC: 0.00], gebraucht; sehr gut, gewerbliches Angebot, 2000, Banküberweisung, Kreditkarte, PayPal,… Plus…
booklooker.de |
ISBN: 9780834216723
An Aspen Food Engineering Series Book. This new reference work in the Food Engineering Series covers basic and new information and issues, and new and refined existing technologies in the… Plus…
Tapia, Maria Soledad, Lopez-Malo, Aurelio, Alzamora, Stella:
Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Food Engineering Series) - edition reliée, livre de poche2000, ISBN: 9780834216723
Springer, Hardcover, Auflage: 2000, 376 Seiten, Publiziert: 2000-06-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.07 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Preserving Food, Food & Drink,… Plus…
ISBN: 9780834216723
Softcover. Brand New. International Edition - ISBN number and front cover may be different, but CONTENTS are same as the US edition. We ship fast via USPS/FedEx/DHL/Aram… Plus…
Minimally Processed Fruits and Vegetables (Food Engineering Series) - edition reliée, livre de poche
2000, ISBN: 9780834216723
Springer, Hardcover, Auflage: 2000, 376 Seiten, Publiziert: 2000-06-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.07 kg, Textbook Rental ASINs, Specialty Stores, Books, Canning & Preserving, Cookb… Plus…
2000, ISBN: 9780834216723
[PU: Springer US], Neubindung, Buchschnitt leicht verkürzt, Auflage 2000 3034356/12, DE, [SC: 0.00], gebraucht; sehr gut, gewerbliches Angebot, 2000, Banküberweisung, Kreditkarte, PayPal,… Plus…
Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
Auteur: | |
Titre: | |
ISBN: |
Informations détaillées sur le livre - Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Food Engineering Series)
EAN (ISBN-13): 9780834216723
ISBN (ISBN-10): 0834216728
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2000
Editeur: Springer
376 Pages
Poids: 0,934 kg
Langue: eng/Englisch
Livre dans la base de données depuis 2007-04-12T15:07:54+02:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2024-03-12T18:31:12+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780834216723
ISBN - Autres types d'écriture:
0-8342-1672-8, 978-0-8342-1672-3
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: tapia maria, malo, barbosa maria, soledad
Titre du livre: aspen, aspects the novel, fruits and vegetables
Données de l'éditeur
Auteur: Maria Soledad Tapia; Aurelio Lopez-Malo; Stella Alzamora
Titre: Food Engineering Series; Minimally Processed Fruits and Vegetables
Editeur: Springer; Springer US
360 Pages
Date de parution: 2000-06-30
New York; NY; US
Langue: Anglais
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
Available
XVI, 360 p.
BB; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Food Science
Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
Dernier livre similaire:
9788181283559 Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Alzamora)
< pour archiver...