ISBN: 9780834216808
[ED: Hardcover], [PU: Springer, Berlin], Regulatory constraints and current management practices put the onus on food manufacturers to take all responsible precautions where hygiene is co… Plus…
booklooker.de |
ISBN: 9780834216808
Regulatory constraints and current management practices put the onus on food manufacturers to take all responsible precautions where hygiene is concerned. A food hygiene audit is the firs… Plus…
BetterWorldBooks.com Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise Details... |
ISBN: 9780834216808
Lieferung innerhalb 1-4 Werktagen. Versandkostenfrei, wenn Buch oder Hörbuch enthalten ist, sonst 2,95 EUR. Ab 19,90 EUR versandkostenfrei. (Deutschland) Bücher > Wissenschaft > Techn… Plus…
Hugendubel.de No. 7206551. Frais d'envoiZzgl. Versandkosten. (EUR 2.95) Details... |
ISBN: 9780834216808
Food Hygiene Auditing Food-Hygiene-Auditing~~N-Chesworth Medicine>Health Professions>Health Professn Hardcover, Springer US
BarnesandNoble.com new Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise Details... |
1996, ISBN: 0834216809
1996 Gebundene Ausgabe Chemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]
Achtung-Buecher.de MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien Frais d'envoiVersandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9780834216808
[ED: Hardcover], [PU: Springer, Berlin], Regulatory constraints and current management practices put the onus on food manufacturers to take all responsible precautions where hygiene is co… Plus…
ISBN: 9780834216808
Regulatory constraints and current management practices put the onus on food manufacturers to take all responsible precautions where hygiene is concerned. A food hygiene audit is the firs… Plus…
ISBN: 9780834216808
Lieferung innerhalb 1-4 Werktagen. Versandkostenfrei, wenn Buch oder Hörbuch enthalten ist, sonst 2,95 EUR. Ab 19,90 EUR versandkostenfrei. (Deutschland) Bücher > Wissenschaft > Techn… Plus…
ISBN: 9780834216808
Food Hygiene Auditing Food-Hygiene-Auditing~~N-Chesworth Medicine>Health Professions>Health Professn Hardcover, Springer US
1996, ISBN: 0834216809
1996 Gebundene Ausgabe Chemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]
Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
Auteur: | |
Titre: | |
ISBN: |
Informations détaillées sur le livre - Food Hygiene Auditing
EAN (ISBN-13): 9780834216808
ISBN (ISBN-10): 0834216809
Version reliée
Date de parution: 1996
Editeur: Springer-Verlag GmbH
216 Pages
Poids: 0,491 kg
Langue: eng/Englisch
Livre dans la base de données depuis 2007-02-17T13:31:13+01:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2018-03-07T18:23:47+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780834216808
ISBN - Autres types d'écriture:
0-8342-1680-9, 978-0-8342-1680-8
Autres types d'écriture et termes associés:
Titre du livre: auditing, food hygiene
Données de l'éditeur
Auteur: N. Chesworth
Titre: Food Hygiene Auditing
Editeur: Springer; Springer US
198 Pages
Date de parution: 1996-03-31
New York; NY; US
Poids: 1,060 kg
Langue: Anglais
106,99 € (DE)
109,99 € (AT)
118,00 CHF (CH)
POD
XII, 198 p.
BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Food Science; BC
Food Hygiene Law. Food Law in the United States. HACCP and Factory Auditing Premises. Design and Fabrication. Raw Materials. Process Equipment and Machinery Auditing. Personnel Hygiene Standards. Preventive Pest Control. Cleaning and Disinfection Systems. Management Controls.Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
Dernier livre similaire:
9780751402339 Food Hygiene Auditing (Chesworth, N)
< pour archiver...