- 5 Résultats
prix le plus bas: € 47,00, prix le plus élevé: € 74,07, prix moyen: € 62,02
1
Handbuch der organischen Lebensmittelsicherheit und Qualität (Woodhead Publishing Serie in Essen - Julia Cooper, C. Leifert, Urs Niggli
Commander
sur ebay.de
€ 62,38
Envoi: € 11,021
CommanderLien sponsorisé
Julia Cooper, C. Leifert, Urs Niggli:

Handbuch der organischen Lebensmittelsicherheit und Qualität (Woodhead Publishing Serie in Essen - edition reliée, livre de poche

ISBN: 9780849391545

Handbook of Organic Food Safety and Quality (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition). A hardback First Edition in Fine condition, very slight softening to ba… Plus…

99.8, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Frais d'envoiVersand zum Fixpreis, [SHT: Expressversand], DD2 *** Dundee, [TO: Großbritannien, Antigua und Barbuda, Österreich, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Zypern, Tschechische Republik, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Deutschland, Griechenland, Ungarn, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Schweden, Australien, USA, Bahrain, Kanada, Japan, Neuseeland, China, Israel, Hongkong, Norwegen, Indonesien, Malaysia, Mexiko, Singapur, Südkorea, Schweiz, Taiwan, Thailand, Bangladesch, Belize, Bermuda, Bolivien, Barbados, Brunei Darussalam, Kaiman-Inseln, Dominica, Ägypten, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Grenada, Französisch-Guayana, Island, Jersey, Jordanien, Kambodscha, St. Kitts und Nevis, St. Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Macau, Monaco, Malediven, Montserrat, Martinique, Nicaragua, Oman, Pakistan, Paraguay, Réunion, Turks- und Caicosinseln, Aruba, Saudi-Arabien, Südafrika, Vereinigte Arabische Em. (EUR 11.02) jenhams2009
2
Commander
sur alibris.co.uk
€ 62,74
CommanderLien sponsorisé

Cooper, Julia (Editor), and Niggli, Urs (Editor), and Leifert, C (Editor):

Handbook of Organic Food Safety and Quality (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) - Première édition

2007, ISBN: 9780849391545

Edition reliée

Hardcover, [ED: 1], A hardback First Edition in Fine condition, very slight softening to base spine only. No dustjacket, as issued. This book is in stock now, in our UK premises. Photos o… Plus…

Frais d'envoiLivraison non-comprise Dundee, Jenhams
3
Commander
sur Biblio.co.uk
$ 75,41
(environ € 63,93)
Envoi: € 11,021
CommanderLien sponsorisé
Julia Cooper (Editor), Urs Niggli (Editor), C. Leifert (Editor):
Handbook of Organic Food Safety and Quality (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) - edition reliée, livre de poche

2007

ISBN: 9780849391545

CRC Press, 2007-07-31. 1. Hardcover. Used:Good., CRC Press, 2007-07-31

Frais d'envoi EUR 11.02 Ergodebooks
4
Commander
sur alibris.co.uk
€ 74,07
CommanderLien sponsorisé
Cooper, Julia (Editor), and Niggli, Urs (Editor), and Leifert, C (Editor):
Handbook of Organic Food Safety and Quality (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) - edition reliée, livre de poche

2007, ISBN: 9780849391545

Hardcover, Neubuch, [PU: CRC Press]

Frais d'envoiLivraison non-comprise Hereford, HEREFORDSHIRE, HR1Books
5
Commander
sur Antikbuch24.de
€ 47,00
Envoi: € 3,501
CommanderLien sponsorisé
Cooper, Julia, Urs Niggli and Carlo Leifert (Edts.):
Handbook of Organic Food Safety and Quality. - edition reliée, livre de poche

ISBN: 9780849391545

1st ed. 521 S.; Ill. Hardcover, [PU: CRC Press]

Frais d'envoi EUR 3.50 Antiquariat Thomas Haker GmbH & Co. KG

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Handbook of Organic Food Safety and Quality

With increased consumer pressure to reduce the use of pesticides, fertilizers, veterinary medicines and growth promoters in food production systems, demand for organic food continues to rise. Safety and quality scandals have hit the industry in recent years and consumer confidence will only remain high if the safety, quality and health of organic food benefits are assured. This handbook provides comprehensive coverage of the latest research and best practice in ensuring the safety, sensory and nutritional quality of foods from organic and low input production systems to enable professionals to meet consumer demand for safe and high quality foods.

Informations détaillées sur le livre - Handbook of Organic Food Safety and Quality


EAN (ISBN-13): 9780849391545
ISBN (ISBN-10): 0849391547
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2007
Editeur: CRC PR INC
521 Pages
Poids: 0,916 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2007-11-13T22:25:02+01:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2022-08-09T14:00:32+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780849391545

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8493-9154-7, 978-0-8493-9154-5
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: carlo, cooper, julia niggli, leifert
Titre du livre: food safety, handbook food science technology, organic food


< pour archiver...