Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses - edition reliée, livre de poche
2006, ISBN: 9783527313150
Wiley-VCH, Gebundene Ausgabe, Auflage: 5. vollst. überarb. u. erw. 330 Seiten, Publiziert: 2006-02-20T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.49 kg, Chemie, Ingenieurwissenschaften, Fachbücher,… Plus…
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2006, ISBN: 9783527313150
Wiley-VCH, 2006-03-31. 5th, Completely Revised and Enla. Hardcover. Used:Good., Wiley-VCH, 2006-03-31, 0
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2006, ISBN: 352731315X
[EAN: 9783527313150], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Wiley-Vch], Books
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Surburg, Horst, Panten, Johannes:
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Wiley-VCH, Gebundene Ausgabe, Auflage: 5. vollst. überarb. u. erw. 330 Seiten, Publiziert: 2006-02-20T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.49 kg, Chemie, Ingenieurwissenschaften, Fachbücher,… Plus…
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2006
ISBN: 9783527313150
Wiley-VCH, 2006-03-31. 5th, Completely Revised and Enla. Hardcover. Used:Good., Wiley-VCH, 2006-03-31, 0
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Informations détaillées sur le livre - Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses
EAN (ISBN-13): 9783527313150
ISBN (ISBN-10): 352731315X
Version reliée
Date de parution: 2006
Editeur: Wiley-VCH
318 Pages
Poids: 0,754 kg
Langue: eng/Englisch
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ISBN/EAN: 9783527313150
ISBN - Autres types d'écriture:
3-527-31315-X, 978-3-527-31315-0
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: johannes bauer, kurt bauer, horst horst, garbe, surburg panten, taste this, wiley vch, johannes uhl
Titre du livre: common fragrance and flavor materials preparation properties and uses
Données de l'éditeur
Auteur: Horst Surburg; Johannes Panten
Titre: Common Fragrance and Flavor Materials - Preparation, Properties and Uses
Editeur: Wiley-VCH; Wiley-VCH
318 Pages
Date de parution: 2006-02-20
Imprimé / Fabriqué en
Poids: 0,754 kg
Langue: Anglais
209,00 € (DE)
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170mm x 240mm x 20mm
BB; Hardcover, Softcover / Chemie; Industrielle Chemie und Chemietechnologie; Verstehen; Biowissenschaften, Biologie; Aromastoffe; Aromastoffe, Riechstoffe, Kosmetika; Ätherische Öle; Chemie; Chemistry; Duftstoff; Flavor, Perfume & Cosmetic Science; Food Science & Technology; Geschmacksstoff; Lebensmittelforschung u. -technologie; Methods - Synthesis & Techniques; Organic Chemistry; Organische Chemie; Organische Chemie / Methoden, Synthesen, Verfahren; Aromastoffe, Riechstoffe, Kosmetika; Organische Chemie; Organische Chemie / Methoden, Synthesen, Verfahren; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie
INTRODUCTION History Definition Physiological Importance Natural, Nature-Identical, and Artificial Products Odor and Structure Volatility Odor Threshold Concentration Odor Description SINGLE FRAGRANCE AND FLAVOR COMPOUNDS Aliphatic Compounds Acyclic Terpenes Cyclic Terpenes Other Cycloaliphatic Compounds Aromatic Compounds Phenol and Phenol Derivatives O- and O-,S-Heterocycles NATURAL RAW MATERIALS IN THE FLAVOR AND FRAGRANCE INDUSTRY Introduction Isolation of Natural Fragrance and Flavor Concentrates Survey of Natural Raw Materials QUALITY CONTROL SAFETY EVALUATION AND LEGAL ASPECTS Flavoring Substances Fragrance CompoundsAutres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
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