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Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents, 2 Volumes
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Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents, 2 Volumes - edition reliée, livre de poche

2005, ISBN: 9783527313457

Editor: Steinbüchel, Alexander, Editor: Rhee, Sang Ki, Wiley-Blackwell, Hardcover, Auflage: Two Volumes, 783 Seiten, Publiziert: 2005-07-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.:… Plus…

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Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents - Première édition

2005, ISBN: 9783527313457

Edition reliée

Wiley-Blackwell, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1. 783 Seiten, Publiziert: 2005-05-25T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: Illustrations, 3.88 kg, Chemie, Ingenieurwissenschaften,… Plus…

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Steinbüchel, Alexander und Sang Ki Rhee:
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry Properties, Production, and Patents - Première édition

2005

ISBN: 9783527313457

[PU: Wiley-VCH], Buchrücken stark angestoßen,Buchkante angestossen, englisch 1718764/3, DE, [SC: 0.00], gebraucht; gut, gewerbliches Angebot, 1. Auflage, Banküberweisung, Kreditkarte, Pay… Plus…

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2005, ISBN: 9783527313457

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Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry - edition reliée, livre de poche

2005, ISBN: 3527313451

[EAN: 9783527313457], Used, as new, [SC: 8.0], [PU: Wiley-Blackwell], Like New, Books

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents

With the best articles taken directly from the Biopolymers series, each substance is treated similarly -- covering properties, production, patents, and applications ranging from the traditional to the novel. Of interest to medium-sized laboratories and libraries.

Informations détaillées sur le livre - Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry: Properties, Production, and Patents


EAN (ISBN-13): 9783527313457
ISBN (ISBN-10): 3527313451
Version reliée
Date de parution: 2005
Editeur: Steinbüchel, Alexander, Rhee, Sang Ki, Wiley-Blackwell

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ISBN/EAN: 9783527313457

ISBN - Autres types d'écriture:
3-527-31345-1, 978-3-527-31345-7
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: sang, steinbchel, chel, alexander stein, steinbuch, rhee, steinbüchel anton von, wiley vch
Titre du livre: patent, biopolymers food industry, the polysaccharides, polyamide, polyamid, polya, properties


Données de l'éditeur

Auteur: Alexander Steinbüchel
Titre: Polysaccharides and Polyamides in the Food Industry - Properties, Production, and Patents
Editeur: Wiley-Blackwell; Wiley-VCH
771 Pages
Date de parution: 2005-05-25
Imprimé / Fabriqué en
Poids: 1,780 kg
Langue: Anglais
440,00 € (DE)
170mm x 240mm x 48mm

SA; BB; Hardcover, Softcover / Biologie/Mikrobiologie; Biologie, Biowissenschaften; Verstehen; Biotechnologie; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Biotechnology; Biowissenschaften; Food Science & Technology; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmitteltechnik; Life Sciences; Polyamide; Polymer Science & Technology; Polymerwissenschaft u. -technologie; Polysaccharide; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Allg. Polymerwissenschaft u. -technologie; Biotechnologie

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