2010, ISBN: 9783639229264
[ED: Softcover], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marin… Plus…
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2010, ISBN: 3639229266
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AbeBooks.de BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Frais d'envoiVersandkostenfrei. (EUR 0.00) Details... |
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing / Application in Bakery and Pasta Products / Shekhar Kadam (u. a.) / Taschenbuch / Englisch / VDM Verlag Dr. Müller / EAN 9783639229264 - Livres de poche
ISBN: 9783639229264
[ED: Taschenbuch], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Mar… Plus…
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2010, ISBN: 9783639229264
Edition reliée
[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: VDM Verlag Dr. Mueller], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Autor/Autorin: Kadam ShekharS… Plus…
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*Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing* - Application in Bakery and Pasta Products / Taschenbuch für 48.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, Wissenschaft, Umweltwissensch… Plus…
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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
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Informations détaillées sur le livre - Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing
EAN (ISBN-13): 9783639229264
ISBN (ISBN-10): 3639229266
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2010
Editeur: VDM Verlag Dr. Müller
112 Pages
Poids: 0,183 kg
Langue: eng/Englisch
Livre dans la base de données depuis 2007-03-08T21:53:59+01:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-12-19T15:23:42+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9783639229264
ISBN - Autres types d'écriture:
3-639-22926-6, 978-3-639-22926-4
Autres types d'écriture et termes associés:
Titre du livre: die marine, fun food, processing, bakery products science, pasta
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