2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
Amazon.de (Intern... |
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
Amazon.de (Intern... Frais d'envoiDie angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Details... |
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
Amazon.de (Intern... Frais d'envoiDie angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Details... |
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
Amazon.de (Intern... preigu Frais d'envoiGewöhnlich versandfertig in 2 bis 3 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Details... |
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
Amazon.de (Intern... preigu Frais d'envoiGewöhnlich versandfertig in 2 bis 3 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Details... |
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
2010
ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
2010, ISBN: 9783642075131
Series Editor: Linskens, H. F. Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2002, 284 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: … Plus…
Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
Auteur: | |
Titre: | |
ISBN: |
Informations détaillées sur le livre - Analysis of Taste and Aroma (Molecular Methods of Plant Analysis, 21, Band 21)
EAN (ISBN-13): 9783642075131
ISBN (ISBN-10): 3642075134
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2010
Editeur: Jackson, John F. Springer Berlin Heidelberg
284 Pages
Poids: 0,433 kg
Langue: eng/Englisch
Livre dans la base de données depuis 2010-09-20T14:46:38+02:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2024-04-02T14:40:22+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9783642075131
ISBN - Autres types d'écriture:
3-642-07513-4, 978-3-642-07513-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: jüttner, jackson john
Titre du livre: analysis taste and aroma, plant analysis, sozialdemokratisch
Données de l'éditeur
Auteur: John F. Jackson; H.F. Linskens
Titre: Molecular Methods of Plant Analysis; Analysis of Taste and Aroma
Editeur: Springer; Springer Berlin
269 Pages
Date de parution: 2010-10-19
Berlin; Heidelberg; DE
Imprimé / Fabriqué en
Langue: Anglais
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
POD
XIII, 269 p.
BC; Hardcover, Softcover / Biologie/Biochemie, Biophysik; Biochemie; Verstehen; Aroma; Aroma Rezeptor; DNA microarrays; Geruch; Geschmack; Lebensmitteltechnologie; Olfaktometrie; analysis; antisense technology; aroma receptor; food technology; gene expression; odour; olfactometry; plant; taste; Biochemistry; Food Science; Analytical Chemistry; Plant Science; Human Physiology; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Analytische Chemie; Botanik und Pflanzenwissenschaften; Physiologie; BB
1 Molecular Biology of Taste and Aroma Receptors: Implications for Taste and Aroma of Plant Products.- 2 Use of DNA Microarrays in the Identification of Genes Involved in Strawberry Flavor Formation.- 3 Testing for Taste and Flavour of Beer.- 4 Taste Evaluation for Peptides in Protein Hydrolysates from Soybean and Other Plants.- 5 Hop Aroma Extraction and Analysis.- 6 Olfactometry and Aroma Extract Dilution Analysis of Wines.- 7 Analysis of Volatile Components of Citrus Fruit Essential Oils.- 8 Aroma Volatiles in Fruits in Which Ethylene Production Is Depressed by Antisense Technology.- 9 Detection of Physiologically Active Flower Volatiles Using Gas Chromatography Coupled with Electroantennography.- 10 Analysis of Rhythmic Emission of Volatile Compounds of Rose Flowers.- 11 Odour Intensity Evaluation in GC-Olfactometry by Finger Span Method.- 12 Solid Phase Microextraction Application in GC/Olfactometry Dilution Analysis.- 13 RNA Gel Blot Analysis to Determine Gene Expression of Floral Scents.Enables the reader to acquire up-to-date knowledge of the application of molecular biology to the analysis of taste and aroma of plant matter Includes supplementary material: sn.pub/extras
Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
Dernier livre similaire:
9783662048573 Analysis of Taste and Aroma (John F. Jackson; H.F. Linskens)
- 9783662048573 Analysis of Taste and Aroma (John F. Jackson; H.F. Linskens)
- 9783540594062 Plant Cell Wall Analysis: With Contributions by Numerous Experts (Molecular Methods of Plant Analysis) (Hans F. Linskens, John F. Jackson)
- 9783540417538 Analysis of Taste and Aroma (Linskens, H. F. (Herausgeber); Jackson, John F. (Herausgeber))
- Analysis of taste and aroma. Molecular methods of plant analysis. Volume 21. (Jackson, J. F. und H. F. Linskens)
< pour archiver...