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The Art of Confectionary Edward Lambert Author - nouveau livre
ISBN: 9781545001400
Since the Ground-work of the Confectioner's Art depends on the Knowledge of clarifying and boiling Sugars, I shall here distinctly set them down, that the several Terms hereafter mentione… Plus…
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The Art of Confectionary Edward Lambert Author - nouveau livre
ISBN: 9781545001400
Since the Ground-work of the Confectioner's Art depends on the Knowledge of clarifying and boiling Sugars, I shall here distinctly set them down, that the several Terms hereafter mentione… Plus…
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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
Détails sur le livre
Auteur: | |
Titre: | |
ISBN: |
Informations détaillées sur le livre - The Art of Confectionary Edward Lambert Author
EAN (ISBN-13): 9781545001400
Editeur: CreateSpace Publishing Core >1
Livre dans la base de données depuis 2020-03-20T10:20:18+01:00 (Zurich)
Page de détail modifiée en dernier sur 2020-03-20T10:20:18+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9781545001400
ISBN - Autres types d'écriture:
978-1-5450-0140-0
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